Grilovací nářadí G21 lis na hamburger

G21 Lis na výrobu hamburgerů. Burgery jeden jako druhý, se správným tvarem a velikostí přesně do hamburgerové housky. Zařaďte jej mezi své grilovací náčiní.
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 635395
249 Kč
Grilovací nářadí G21 lis na hamburger

Není větší grilované pochoutky, než pořádný šťavnatý hamburger. Ale jak vyrobit hamburgery, aby byly jeden jako druhý, měly ten správný tvar a velikost přesně do hamburgerové housky? S pomocí kvalitního lisu na výrobu hamburgerů G21 velice snadno.

Proč mít lis na hamburger?

Protože u výroby hamburgerů je důležité, aby měly všechny stejný tvar a byly stejně vysoké. Jen tak zajistíte, že budou všechny stejně propečené. Tak se vám nestane, že i když vložíte na gril všechny hamburgery naráz, tak nějaké jsou ve finále pečené moc jiné vůbec. Stačí vychytat správný čas grilování a poté můžete všechny sejmout z ohně po stejné době. Tak budete stolovat všichni společně a nikdo nemusí stát místo jídla u grilu, aby pohlídat zbylé nehotové kusy.

G21 lis na hamburgery a maso

Jak na to?

Vyrobte si směs na hamburgery z toho, co máte rádi. Je jedno, jestli hamburger připravíte z mletého masa nebo třeba zeleniny, to je jen na vás. Připravenou směs vložte do lisu na hamburgery G21 a pořádně ji zmáčkněte horní stranou lisu s držadlem. Poté hamburger vyjměte z lisu a vložte jej na gril. Postup opakujte s každým připravovaným hamburgerem.

Máte už roztopený gril a připravené housky? Pokud ne, tak si pospěště. Příprava hamburgerů s lisem G21 je tak rychlá, že na to později nebude čas.

Specifikace

  • Značka: G21
  • Určení: lis na hamburger
  • Materiál: kov s nepřilnavou úpravou
  • Pohodlné madlo na pěchovací části lisu
  • Vnitřek formy: vroubkovaný
  • Průměr: 12 cm
  • Výška s madlem: 9 cm
  • Rozměry balení: 12,5 x 9,5 x 12,5 cm
  • Hmotnost: 0,2 kg
  • Hmotnost balení: 0,3 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily
Záruka: 744 dní
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: