Kniha Vařit či nevařit
Vařit či nevařit? Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete začít ihned. Kuchařka obsahuje velké množství receptů, které zvládne každý začátečník.
Vařit či nevařit? Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato
kuchařka
mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se
vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák,
ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody
čerstvé, nevařené stravy…
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
Obsah:
Čerstvé lisované šťávy, smoothie a "mléka"
Polévky
Pomazánky
Kečupy, „másla“ a „majonézy“
Sladká jídla
Hlavní chody
Pizza, placky, tortilly a krekry
Saláty
Dezerty a dorty
Čokolády a polevy
Marmelády a pasty
Zmrzliny
Počet stran: 122
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
Obsah:
Čerstvé lisované šťávy, smoothie a "mléka"
Polévky
Pomazánky
Kečupy, „másla“ a „majonézy“
Sladká jídla
Hlavní chody
Pizza, placky, tortilly a krekry
Saláty
Dezerty a dorty
Čokolády a polevy
Marmelády a pasty
Zmrzliny
Počet stran: 122
Doplňkové parametry
Kategorie: | Doplňky do kuchyně |
---|---|
Záruka: | 744 dní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.